Verhuur

 

Vrijheidsbeleving. Ervaar de vrijheid zonder aanschaf van een camper met één van onze verhuurcampers. Of huur een camper voordat u er één koopt. Naast verhuur, verkopen, onderhouden en poetsen wij ook campers.

 

Voor de verhuur kunt u kiezen uit een nieuwe Sunliving S65SL en nieuwe Sunliving S70SL. Onze campers zijn half integraal campers, nieuw en in technische topconditie. Alle campers zijn “vakantie klaar” ingericht, van aardappelschilmesje tot tuinstoel, van luifel tot fietsenrek. Instappen en wegrijden. Vele gingen u voor of…… leuk om u weer terug te zien!

 

Verhuur is al mogelijk vanaf EUR 600,— per week. Dit is all inclusief prijs. Daarvoor krijgt u:

  • 1.800 kilometer per week vrij
  • Camper met B rijbewijs te besturen
  • Inclusief gasfles
  • Topconditie camper gecheckt door onze eigen technische dienst.
  • Uitgebreide uitleg voor uw vertrek, wij delen onze tips en ervaringen met u.

Prijzen per week in EUR:

Sunliving S65SL S70SL
april 849 869
mei/juni  875 930
juli/augustus  999 1100
september  875  930
oktober  849 869

 

Ook verhuren wij een sportieve jongtimer. Deze Niesmann Bischoff camper is ook van alle gemakken voorzien. De trekhaak maakt dat alle sportspullen mee kunnen. Deze is al vanaf € 600,00 per week te huur.

Wij verhuren in principe van vrijdag tot vrijdag echter over een afwijkende periode valt natuurlijk altijd te praten. Bel, mailapp ons of gebruik het contactformulier over de beschikbaarheid en om uw wensen kenbaar te maken! Ook kunt u ons benaderen als u buiten de openingstijden contact of bezichtiging wenst!

06 4280 9757

verhuur@travelsmaker.nl 

Onze verhuurvoorwaarden vindt u hier.