Onderhoud

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak

 

 

Aanbieding

Speciaal voor bus campers (vanaf model Ducato 250) hebben wij een mooie Achteruitrijd  camera set samen gesteld .

Deze set is  voorzien van infrarood zicht en een perfect beeld zichtbaar op een 7 Inch monitor .

De camera is geïntegreerd in het derde remlicht dus geen extra gaten boren in uw camper.

Wij bieden deze set aan voor slechts €350 inclusief .btw en montage

Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden voor opbouw camera`s op allerlei soorten campers en of voertuigen.

bel,mail of rij eens langs voor een afspraak.

Onderhoud

Wij verrichten onderhoud aan campers van alle merken. Onze eigen technische dienst verzorgd onderhoud aan zowel de auto als de opbouw. Wij hebben eigen APK keurmeesters in dienst en kunnen uw camper voor u ophalen, zelfs als deze is stilgelegd. Zo blijft u verzekerd van een zogeloos gebruik. Maak direct een afspraak

ACCESSOIRES

Wij verzorgen de op en inbouw van alle mogelijke accessoires. Zo kunnen wij voor u een satellietschotel en televisie inbouwen, een airco systeem inbouwen maar ook levelsystemen op de camper verzorgen. Wij zijn dealer van ZENEC campernavigatie toestellen. Ook zijn wij dealer van een van de grootste toeleverancier van camper accessoires Movera. Op de Movera site vindt u honderden benodigdheden en accessoires. Deze kunnen wij voor u bestellen en eventueel monteren.

GASINSTALLATIE AFPERSEN EN CONTROLEREN

Niets is vervelender dan ergens te staan met een lekkage, en wanneer het een gasinstallatie betreft kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn. Maar hoe los je het probleem op, je verliest gas vanuit de fles of je ruikt gas, maar waar komt het vandaan. Er zitten verschillende koppelingen en aansluitingen in de camper waar je niet altijd even snel bij kunt komen en u heeft niet altijd het juiste gereedschap of onderdeel bij u. Om dit te voorkomen kunnen wij u voor uw vakantie helpen. Met onze geautomatiseerde gascontrole apparatuur persen we de installatie af volgens voorschrift en vervangen waar nodig versleten of verouderde onderdelen, en u bent weer veilig op weg!

Instructie video met handige tips.
Klik hierboven voor handige tips die in sommige gevallen helderheid kunnen bieden