Poetsen

De dagen worden langer, het voorjaar komt er weer aan!
Tijd voor een onderhoud en een poetsbeurt voor uw camper!

Naast poetsen, verhuren, verkopen, en onderhouden wij ook campers.

Wassen & poetsen
Uw camper professioneel laten wassen en poetsen door Travelsmaker staat garant voor een stralend en prachtig eindresultaat. Hoe fijn is het om met een frisse schone camper weer op reis te gaan. Het wassen van een camper is een flinke klus, u moet de juiste producten gebruiken. Ook het dak in de was zetten of de voorkant van de camper vergt vakmanschap.
Wij hebben de kennis en ervaring om uw camper professioneel te reinigen, voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw camper. Wassen, Nano behandeling, polijsten, waxen, aan u de keuze!

Camper van buiten en binnen schoon en fris
Dat betekent dat wij niet alleen de buitenkant voor u grondig kunnen reinigen, maar ook de binnenkant van de camper schoon en fris kunnen maken. Het wassen en poetsen wordt door ons zorgvuldig en nauwkeurig gedaan. Zelfs de randen van de dakluiken worden door ons meegenomen tijdens het reinigen.
De prijzen voor het reinigen zijn afhankelijk van de lengte van u camper. U kunt voor een complete reinigingsbeurt kiezen of bijvoorbeeld alleen de buitenkant laten wassen. Of alleen de voorzijde, het neusje, laten poetsen.

Camper in delen wassen, polijsten en waxen

Dak € 150,00
Per zijkant € 100,00
Achterkant € 50,00
Cabine voorkant € 100,00

Bovenkant-voorzijde-zijkant:
Alkoof € 150,00
Semi-integraal € 100,00
Integraal € 75,00

Camper VIP programma buitenkant en binnenkant  op aanvraag:
wassen met NANO behandeling, polijsten, waxen en de binnenkant reinigen
Camper VIP alleen buitenkant, wassen, polijsten en waxen
Camper buitenkant wassen en waxen

Neem contact met ons op via onze Contact pagina , zodat uw camper er straks weer stralend, fris en mooi uitziet. Een prachtig eindresultaat wordt namelijk altijd gegarandeerd. Of bel Martin direct voor informatie en een afspraak: 06-51114288